Matora istetovirala logo Zadruge i priznala da je u rijalitiju bila i sa muškarcem: Nikad ne biste pretpostavili o kome se radi

|

Rijaliti veteranka Jovana Tomić Matora na pragu je venčanja sa Anitom Stanojlović, a malo pred veliki dan odlučila je da prizna da je imala intimni odnos sa jednim muškarcem u Beloj kući, što je iznenadilo njene pratioce.

Matora je prilikom jednog uključenja uživo otkrila fanovima kako su se zadrugari družili i zabavljali tokom žurki u rijalitiju, a onda je ispričala i situaciju koja je šokirala fanove.

Kako je otkrila, Jovana je bila intimna sa Markom Markovićem, bivšim dečkom Stanije Dobrojević!

“Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana”, ispričala je Jovana i dodala:

“Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. Zvezdan je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo se*sualno opštili”, ispričala je Matora ostavivši pratioce bez teksta.

Njena partnerka Anita Stanojlović otkrila je da je Matora pred venčanje napravila tri tetovaže, od kojih je jedna logo Zadruge, druga je iznenađenje za Anitu, a treća su neki smajlići, kako je rekla Jovanina partnerka.

Izvor: telegraf.rs