Marija Šerifović prvi put u šetnji sa sinom: “Samo nas dvoje” – Pevačica podelila emotivne trenutke

|

Pevačica Marija Šerifović je nedavno dobila dete uz pomoć surogat majke. Ponosna majka nasledniku je dala ime Mario i do sada objavila samo jednu njegovu fotografiju. Danas je na svom Instagramu podelila još jednu emotivnu sliku i pokazala kako izgleda njihova prva šetnja.

Marija je uz snimak objavila pesmu “Just the Two of Us” što u prevodu znači “Samo nas dvoje”. Na slici se vide kolica, flašice i prekrivač ali i kako pevačica uživa sa svojom bebom.

Dečak Mario rođen je na klinici u Los Anđelesu početkom decembra 2023. godine, a ceo proces je držan u strogoj tajnosti.

Zbog delikatnih stavki ugovora, Marija ne otkriva ni ko je otac deteta, ni ko je žena koja ga je donela na svet. Ipak, o odnosu sa surogat majkom je rešila da progovori, kada je istakla da su imale veoma blizak odnos.

“To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede…”, ispričala je Marija i otkrila da se na ovaj zahtevan proces rešila posle mnogo neuspelih pokušaja da dete rodi sama.

Izvor: kurir.rs