Marija Kilibarda i Branislav na sedmom nebu: Voditeljka objavila najradosnije vesti – Ređaju se čestitke

|

Marija Kilibarda danas je najsrećnija žena na svetu. Iako je skoro dve godine u vezi sa Branislavom Vučelićem, voditeljka retko govori o partneru, a još ređe se mogu videti zajedno u javnosti. O njenom privatnom životu samo se nagađa, pa su prelepe vesti danas iznenadile i oduševile sve.

Voditeljka je danas toliko srećna da je to htela da pokaže svima. Naime, Marija je na „Instagramu“ podelila najlepše moguće vesti, a to je da se njena sestra Olja danas ponovo ostvarila u ulozi majke.

Kilibarda nije krila sreću a kako je objavila fotografiju sa roze balonima pretpostavljamo da je u porodicu stigla devojčica. Čestitke pristižu sa svih strana, a mnogi se pitaju kada će prinova stići i kod Marije, budući da je skoro dve godine u harmoničnoj vezi sa Branislavom.

Neko bi rekao da voditeljka, poučena prethodnim lošim iskustvom, odugovlači odlazak pred oltar. Uostalom, za košarkaša Vladimira Radmanovića udala se posle nekoliko godina zabavljanja, ali to nije bilo dovoljno da brak i opstane. Nadamo se da će sa Vučelićem imati više sreće.

Izvor: hellomagazin.rs