Marija Bulat prikovana za bolnički krevet: Objavila sliku iz bolnice, on se šokirao – “Ne znam zašto je to uradila”

|

Supruga pevača Marka Bulata objavila je na Instagramu fotografije iz bolničke postelje koje su prilično uznemirile javnost.

Vidno iscrpljena i priključena na infuziju, svi su pomislili da je zbog zdravstvenih komplikacija Marija opet u bolnici, s obzirom na to da se bori sa teškom bolešću.

Kada su slike iz bolnice dospele u medije, oglasio se Marijin suprug, poznati pevač, Marko Bulat.

On je objasnio da je reč o starim slikama i da je Marija kod kuće. Rekao je da mu nije jasno zašto je napravila ovaj potez. Mnogi smatraju da je samo želela da privuče pažnju.

‒ Marija je kod kuće, ne znam što je to izbacila. Bili smo kod kuće, ne znam o čemu se radi, to je stara slika ‒ rekao je zbunjeno pevač.

Inače, Marko je otvoreno govorio o zdravstvenom stanju svoje supruge.

‒ Lekari joj uopšte ne daju dobre prognoze. Ništa još nije gotovo. Za reumatologiju imamo uput, ona nije ležeći pacijent, ali mora stalno da ide na preglede i intervencije. Tašta mi je velika pomoć, non-stop je kod nas i pomaže oko dece.

‒ Terapije ću morati da primam dok sam živa, imam dosta dijagnoza. Imam problem s limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, a što više šetnje ‒ rekla je svojevremeno Marija.

Izvor: hellomagazin.rs