Mama Slovenka otkrila detalje veze ćerke sa Mesarom: “Moja Aleks nije bila sa Markom Miljkovićem!”

|

– Moja Aleks nije bila u vezi sa Markom Miljkovićem! Poznaju se iz komšiluka, ali nisu se ni družili, a kamoli zabavljali – tvrdi majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Lunis.

Ona je reagovala pošto je Srđan Lalić izjavio u Specijalnom sudu u Beogradu da je njena ćerka imala nešto više s Mesarom u “bunkeru” na stadionu Partizana.

– Aleks nije bila sa Markom! Njih dvoje se znaju od detinjstva jer su nam Miljkovići komšije, žive tri kuće od nas. Ali Marko nam nikada nije bio u stanu. Samo je njegov brat dolazio kod nas na slavu, on je dobar i pošten dečko, radi kao kuvar u Nemačkoj. Sa Markom smo bili samo na “dobar dan” kada se sretnemo.

Slovenka kaže da je Aleks na meti loših ljudi jer je veoma lakoverna.

– Njoj se sve ovo dešava jer je previše dobra. Da je mene slušala, daleko bi dogurala u životu. Pošto nije, sada ispašta. Pa i ja sam, dok sam pevala, bila u različitom društvu. Dolazili su da me slušaju, sedeli su na mojim nastupima, jeli i pili… Zabole me klinac za njih, nemamo ništa zajedničko. Tako i moje dete nema nikakve veze sa tim ljudima – završava Lunis.

Izvor: kurir.rs