Malo ko zna da Toni Bijelić ima rođaka pevača: Nastupao je sa Draganom i upoznao Tonijevu novu devojku

|

Dragana Mirković nije jedina veza Tonija Bijelića sa svetom muzike. Malo ko zna da je Tonijev bliski rođak takođe u muzičkim vodama. Robert Bijelić možda nije mnogo poznat u Srbiji, ali ima zavidnu bazu fanova, naročito pripadnica lepšeg pola.

Robert živi na relaciji Ljubljana–Beč, a možete često da ga vidite na Draganinoj televiziji DM Sat. Čak je i nastupao zajedno sa folk zvezdom. Fotografije na njegovom Instagramu otkrivaju da su vrlo bliski, ili su bar bili, do priče o razvodu od njegovog strica Tonija.

Ove godine Bijelić slavi deceniju rada na estradi. Prvi album „Tužne mi noći” snimio je 2014. godine Robertov žanr je, inače, onaj koji se najviše sluša na prostorima od Vardara do Triglava, pop folk.

Priča se da je Robert jedan od retkih koji je upoznao Tonijevu novu devojku, odnosno da je par nedavno bio na njegovom nastupu u Sloveniji. No, slike sa Draganom i dalje su na Instagramu. Tu su i fotografije sa nastupa, putovanja, susreta sa poznatima, kao i neke sa lepšom polovinom. Na jednoj iz juna 2022. piše „Gospodin i gospođa”, što znači da je Robert i zvanično zauzet.

Izvor: hellomagazin.rs