Malo ko zna Cecu u ovakvom izdanju – Povisila ton na Anastasiju, pa joj naredila: “Polazi”

|

Svi oni kojima je Svetlana Ceca Ražnatović omiljena pevačica, pomno prate njen rijaliti program “Ceca Show”, u kojem je folk zvezda otkrila dosta o privatnom životu, a u petak će biti emitovana 12. epizoda rijalitija.

U novoj epizodi, Ceca se nakon odmora na Maldivima vraća svojim poslovnim obavezama, a u svemu je prati sestra Lidija Ocokoljić. Po povratku u Beograd, pevačica je odmah spakovala kofere i uputila se sestrom Lidijom, Lidijinim suprugom Predragom i poslovnim saradnicima u Bugarsku, kako bi održala koncert. Međutim nije sve išlo po planu. Pojavili su se problemi koji su Ceci u mnogome otežavali svakodnevicu.

Gledaoci će imati prilike da vide Cecu u opuštenom izdanju, kao i kako izgleda apartman u kojem je boravila Bugarskoj. Kamere su zabeležile i kako izgleda kupatilo Cece Ražnatović u velelepnoj vili na Dedinju ali i porodični sukob Anastasije i Cece.

Pevačica nije slučajno insistirala da sa njom pođu Lidija i Predrag, jer je Ceca svojoj sestri isplanirala rođendansko iznenađenje koje će pamtiti ceo život. Gledaoci rijalitija imaće prilike da vide kako izgledaju Cecine pripreme pred velike koncerte i koliki je ona zapravo profesionalac.

Izvor: blic.rs