Majka nestale Beograđanke priznala: Ipak je bilo trzavica u braku – Otkrila oko čega su se svađali Ana i Brajan

|

Nestanak Ane Volš, rođene Beograđanke i majke troje dece iz grada Kohaseta u Masačusetsu uzburkao je srpsko-američku javnost. Ani Volš se gubi svaki trag nakon što je napustila svoj dom nedaleko od Bostona kako bi uhvatila let za Vašington rano ujutru 1. januara. Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion, niti je stigla do aerodroma. Od tada niko je više nije video, a opsežna potraga još uvek traje.

Među onima u Srbiji koji s velikom pažnjom očekuju vesti iz Amerike jeste i Milanka Ljubičić, majka nestale Ane. U razgovoru za portal Informer ona negira da je Ana bila u svađi sa svojim mužem Brajanom Volšom. Iako ne krije da je bilo trzavica.

“Jedino što vidim kao mogući razlog svađe je to što je ona želela da i deca dođu kod nje u Vašiongton, ali Brajan pošto je još uvek bio u tom sudskom procesu i pošto nosi nanogicu nije dozvolio da deca idu…Eto jedino to bih mogla da navedem kao jedan od mogućih razloga za nesuglasice. Drugo ništa ne mogu da kažem. Uvek su bili nasmejani raspoloženi”, ispričala je Milanka Ljubičić, Anina majka.

Na pitanje da li se ćerka žalila na ponašanje muža, Milanka je odgovorila odrično, ali se prisetila jednog detalja.

“Ne, nije se žalila, ali jedino kad je došla u novembru požalila se da sve ovo sa Brajanom predugo traje, da je umesto dva meseca ostao skoro godinu dana u toj iznajmljenoj kući i da joj nije prijatno da toliko putuje, a želela je da deca budu sa njom”, ispričala je majka nestale Ane Volš.

Izvor: mondo.rs