Majka Darka Lazića postala gazdarica na Zlatiboru: “Uspešno kupljeno” – Branka proširila biznis sa dečkom

|

Majka folk pevača Darka Lazića, pošto je ostala bez supruga, sreću u ljubavi pronašla je pored biznismena Dragana Paunovića. Poznato je da je Dragan vlasnik nekoliko apartmana na Zlatiboru, a sada su on i Branka rešili da prošire biznis.

Oni su kupili još jedan objekat koji je u procesu renoviranja.

“Na Zlatiboru sam kupio prelep objekat gde Branka i ja pravimo moderni event i kafić sa apartmanima. U pregovoru smo sa dve poznate holandske pivare. Plan je da dolazi sportski svet na pripreme, kao i poslovni krug ljudi, ali i da se obavljaju i porodična okupljanja… Objekat je juče kupljen”, rekao je Dragan.

“Tu imamo u planu organizovati i dobru muziku koja će daviti toplinu i prijatnu admosferu na Zlatiboru”, rekao je Dragan za Telegraf.rs.

Inače, kada se saznalo za njihovu vezu, Dragan se prvi put oglasio upravo za Telegraf, te otkrio detalje veze sa Brankom.

“Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno”, rekao je tada Dragan.

Zbog prirode svog posla on često sarađuje sa poznatima, a živi na tri relacije.

“Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji”, otkrio je Paunović.

Na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

“Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije”, rekao je Dragan.

Izvor: telegraf.rs