Luka sa Zlatibora ugostio poznatu glumicu – Ona mu uzvratila snažnom porukom: “Hvala što vraćaš veru u dobro”

|

Luka Crepuljarević, vredni mladić iz sela Semegnjeva kod Zlatibora postao je glavna atrakcija kada je otkrio kako u 21. godini provodi vreme sa kravama i ovcama, dok uporedo studira. Njegova priča dospela je i do poznatih glumaca i pevača, koji su oduševljeni Lukinim načinom života.

Luka je pobrao simpatije glumica Slobode i Dragane Mićalović su, a ova druga ga je čak i posetila. Taj dan ovekovečili su emotivnom objavom na svojim društvenim mrežama, koja je oduševila celu Srbiju.

Luka se najpre zahvalio Dragani što je došla da ga poseti:

“Puno srce kada znam koga sam imao priliku da ugostim u svoj porodični dom u Semegnjevu”, napisao je Luka, a zatim se oglasila i Dragana:

“Hvala dragi Luka što ste nas primili i ugostili! U mom životu ovaj dan obeležen je novim prijateljstvom”, poručila je Dragana. Glumica je potom podelila bajkovite kadrove iz Lukinog mesta.

Podsetimo, Luku je na Instagramu donedavno pratilo manje od hiljadu ljudi, a taj broj sada dostiže skoro 40.000 pratilaca.

Luka je nedavno za “Blic” otkrio da je dobio podršku glumice Slobode Mićalović, Miloša Bikovića i mnogih drugih, a posebno se zahvalio pevaču Nikoli Rokviću.

“Nikola mi je pisao i finansijski mi pomogao. Moram to da istaknem i da mu se zahvalim, iako ja nikada nisam tražio finansijsku pomoć, niti mi je to cilj, on je insistirao”, otkrio je Luka.

Izvor: blic.rs