Luka Dončić postao otac: Rodila se devojčica – Košarkaš slikom iz porodilišta objavio radosne vesti

|

Divnom fotografijom svoje novorođene bebe Luka Dončić objavio je svetu da je postao otac. Košarkaš i njegova izabranica Anamarija Goltes dočekali su preslatku devojčicu.

Ime koje su ponosni roditelji odabrali za devojčicu je prelepo – Gabrijela. Žensko lično ime Gabrijela ili u većini zemalja poznat oblik Gabriela, ima značenje – glasnik; onaj koji donosi vesti; Božji glasnik, dok u biblijskoj terminologiji ima značenje – Bog je snaga ili Bog daje snagu.

„Ona koja je snažna“; „osoba koja je data od Boga“; „ona kojoj je Bog podario strpljenje i snagu“; „ona koja je prenosilac poruke“; „ona koja je glasnik“… sve su to značenja ovog prelepog imena.

Podsetimo, Luka i Anamarija znaju se od malih nogu, a njihovu ljubav su obelodanili na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine.

Luka je tada osvojio zlatnu medalju pobedom nad Srbijom u finalu, a veliki uspeh su proslavili poljupcem pred svima. Od tog trenutka je postalo jasno koliko su se zavoleli, što ih je učinilo jednim od najomiljenijih parova u Sloveniji.

Izvor: hellomagazin.rs