Loše vesti iz porodice Gudelj: Taman kad se sve sredilo, desilo se ono od čega su strahovali – Anastasija i Nemanja skrhani

|

Poslednjih godinu i po dana zdravlje Anastasije i Gudelja nije na zavidnom nivou. Često se u domaćim medijima mogu pročitati naslovi koji se tiču zdravstvenog stanja pevačice i fudbalera, pa čak i kad je reč o bezazlenoj intervenciji presađivanja kose, fanovima bračnog para nije lako.

Porodice Ražnatović i Gudelj takođe trpe ogroman pritisak, što po svemu sudeći stvara tenzije u domu u Sevilji. Ređaju se problemi za problemom a čini se da kraja nema.

Naime, prvo je usledio razdor između snaje i svekrve Olivere Gudelj, potom se doznalo da je Anastasija izgubila bebu i to u petom mesecu trudnoće, da bi potom do medija došla informacija da se Nemanja povredio, tačnije da je ozledio koleno.

Potom je usledila operacija, pa oporavak, pa povratak na teren što je bilo ispraćeno suzama celokupne porodice. Tada se i Ceca izjasnila putem Instagrama napominjući da ima najboljeg zeta na svetu.

Posle velikog uspeha koji je zabeležio u svom klubu Sevilja, osvajanje Kupa Evrope, fudbaler je mladu pevačicu zaprosio. Venčali su se pred Bogom i kumovima, dok mladoženjina rodbina nije pristala da dođe, što je još jedan dodatan stres koji je uticao na odnos novopečenih mladenaca.

Taman kada su iz Španije stigle vesti da su se poznata snaja i svekrva pomirile, te da je sada sve u redu, dogodio se novi peh. U fokusu je naravno opet zdravlje Anastasije i Gudelja, zapravo ovoga puta samo fudbalera. Nemanja se, naime, povredio u ponedeljak uveče tokom utakmice Sevilja Majorka.

Njegov klub izdao je saopštenje u kom piše da je Gudelj u 81. minutu morao da napusti utakmicu a sve zbog bola u kolenu.

“Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne”, stoji u klupskom saopštenju.

Sevilja nije saopštila kolika pauza sada čeka Gudelja i da li postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje nas očekuje od 14. juna do 14. jula.

Izvor: story.rs