Ljudi zgroženi potezom Pinka: Izveli Janjuša da mu saopšte tragičnu vest, pa pustili gromoglasan aplauz

|

Smrt mlađeg brata Mihaila, zatekla je Marka Janjuševića Janjuša u “Eliti”. Kada je tragična vest proverena i postala zvanična, produkcija je poslala obezbeđenje da izvede Janjuša, a sa druge strane imanja ga je čekala supruga Ena koja mu je saopštila da je ostao bez brata.

Produkcija je prikazala snimak u kojem je poslala obezbeđenje da ga izvedu sa imanja u Šimanovcima, a nakon što je izašao, voditeljka u studiju je rekla – “Janjuša su upravo izveli, produkcija će mu saopštiti ovu tužnu vest”, a nakon njenih reči je usledio gromoglasan aplauz publike u studiju.

Na ekranu iza voditeljke vidi se učesnik rijalitija koji će upravo saznati vest o tragično preminulom najbližem članu porodice, a voditeljka bez trunke emocije nastavlja program i najavljuje svoje nove goste u studiju, dok publika sa leve i desne strane glasno aplaudira.

Ranije se pisalo o tome da dvojica braće nisu u „najboljim odnosima“, a nakon vesti o smrti Mihaila, Janjuševa supruga je došla po njega u rijaliti i izvela ga napolje, kako pišu mediji.

Kako je sve izgledalo u programu, možete pogledati na snimku u okviru teksta, a gledaoci u komentarima nemaju ništa lepo da kažu o ovom potezu produkcije – zapravo, zgroženi su.

Izvor: nova.rs