Ljubomora je bila glavni okidač za sukob: Šavija se dopisivala sa drugim, Karić podivljao – Starletin drug otkrio detalje

|

Kako Kurir saznaje od jednog Šavijinog prijatelja, ona je sa Karićem već neko vreme u neobaveznoj vezi, ali o tome nisu hteli da se sazna u javnosti, pa su izbegavali mesta na kojima bi mogli biti viđeni zajedno. Ipak, Nataša je na svadbu, na koju je bila pozvana, ode sa Stefanom kao svojim pratiocem, jer je to bilo veselje koje su pravili javnosti nepoznati ljudi.

Kako je Šavija jutro posle incidenta ispričala za Kurir, sve se dogodilo ispred toaleta. Stefan ju je, navodno, dva puta jako počupao za kosu, usled čega su joj otpali pramenovi, a onda ju je i pesnicom udario posred lica. Ona je završila u bolnici sa zatvorenim okom, podlivima i polomljenom jagodičnom kosti.

Kako smatra izvor Kurira, glavni okidač za sukob bila je navodna Stefanova ljubomora. On je sve vreme slavlja bio pod dejstvom alkohola, a napao ju je kada je u jednom trenutku primetio da se ona za stolom dopisuje s nekim dok je on igrao u sali oko pevača koji je tada uveseljavao goste. Čim se vratio za sto, on ju je verbalno napao i pitao s kim se dopisuje i šta krije od njega. Kada je odbila da mu kaže, na opšte zaprepašćenje svih, oteo joj je telefon iz ruke i bacio ga na pod, pritom je nazivajući pogrdnim imenima.

Iako se slavlje nije prekidalo zbog ove situacije, Nataša je besno otrčala u deo sale gde se nalaze toaleti, gde je došlo i do fizičkog napada, koje je rezultiralo povredama.

Podsetimo, Šavija je trenutno u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara, i danas je očekuje još jedna operacija. Stefan se još uvek nije predao policiji.

Izvor: kurir.rs