Lepa Brena otkrila koliko će koštati njene čarape: Italijani predlagali nerealnu cenu, pevačica ih nije poslušala

|

Folk zvezda Lepa Brena progovorila je o svojoj liniji čarapa “Lady B” zbog koje je danas napravila promociju koja je okupila svu estradu ali i mnogo važnih ličnosti iz javnog života, među kojima je bila i Tamara Vučić.

Brena je na samom početku istakla da joj je samopouzdanje veoma bitna stvar.

“Moja velika sreća bila je što sam imala majku koja je ceo život radila na mom samopouzdanju. Kada imate takvu familiju i prijatelje, to je velika stvar. Ako to ne može, potražite psihologa, nekog ko može da vam pomogne da verujete u sebe i poštujete sebe”, poručila je Brena.

Ono što je sve zanimalo jeste po kojoj ceni će se prodavati čarape, koje su inače, revolucionarni proizvod na tržištu – u njih su ugrađene čestice zlata i hijaluronska kiselina.

“Ona cena koju je Evropa, koju su Italijani predlagali da čarape koštaju 100 evra je nemoguća za Balkan. Biće od 20 do 30 evra maksimum. Ja bih više volela da se proizvod masovno kupuje, nego da mogu da ga kupe retki. Naše čarape su za svaku ženu, za sobarice, kuvarice, stjuardese, pevačice, balerine… Za sve žene koje imaju problem da stoje na nogama ove čarape su idealna priča”, objasnila je Brena te se još jednom osvrnula na porodicu:

“Mi se svi viđamo kad imamo slobodno vreme, Aleksandra radi mnogo, Filip je zauzet, Boba je više bio u Italiji nego kući zbog realizacije projekta, ja sam svaki petak, subotu na koncertima, jako sam se uželela da ih vidim i zagrlim, kao u filmovima. Velika stvar je raditi posao koji voliš”, zaključila je Lepa Brena.

Izvor: kurir.rs