Lapsusi koji su obeležili proteklu godinu: Konjevi, isterivanje grma iz zeca – Njima smo se svi smejali

|

Poznati naročito moraju voditi računa o onome što pričaju jer svaka njihova reč se pažljivo osluškuje, a kada pogreše, to se prepričava danima. Više puta se dešavalo da pogreše, pa čak i da se obrukaju neznanjem, a u 2021. godini imamo nekoliko situacija u kojima se nisu proslavili.

Pevačica Tanja Savić važi za jednu od “kraljicu lapsusa”. Više puta je bila na meti kritika zbog ispala, ali se i sama šalila na svoj račun kada su greške u pitanju.

Poslednji put imala je ispalu kada je pre nekoliko meseci pozdravljala fanove u lajvu na Instagramu.

“Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn…” Ipak, jednu državu nije uspela da izgovori pravilno. “Pozdrav Ešpanja”, rekla je umesto pozdrav Španija.

Dušica Grabović pričajući o konjima, čiji je ljubitelj, napravila je grešku kada je želela da “konj” prebaci u množinu.

“Inače sam stvarno imala svog konja u Australiji, koji mi je poklonio dečko i koji se zvao Serbia Singer (Srbijan Singer). Kad ste već kod konjeva, da se nadovežem, eto”, rekla je Dušica i zasmejala sve.

Violeta Viki Miljković tokom “Zvezda Granda”, čiji je član žirija izblamirala se kada je htela da zaštiti svoju kumu Svetlanu Cecu Ražnatović.

“Ako mi budemo tako rešili da isterujemo tog grma iz zeca, ne znam šta ćemo da isteramo”, na njenu izjavu ostali članovi žirija su prasnuli u smeh, a pevačica je pokušala da se ispravi, ali kasno.

Izvor: kurir.rs