Kuća Bobana Rajovića zavijena u crno: “Otišla je najbolja moja – Nisam znao da će ovako da boli”

|

Pevač Boban Rajović trenutno preživljava veliku tugu. Naime, majka Bojana Rajovića preminula je a pevač se povodom gubitka oglasio je putem društvene mreže, potresnom porukom.

Boban Rajović obavestio je svoje pratioce na Instagramu da mu je preminula majka. On je bio jako vezan za majku i teško mu pada ovaj gubitak. Oprostio se od najvoljenije dirljivim rečima.

“Otišla je najbolja moja. Volim te, majko, nisam znao da će ovako da boli”, napisao je Boban kratko na Instagramu.

Podsećamo, pevač je jednom prilikom objavio zajedničku fotografiju sa majkom. Majka Bobana Rajovića napustila je pevača a on joj je uputio pretužne reči…

“Bog ne može biti svuda, pa je zato stvorio majke. Volim te majko moja”, napisao je pevač tada.

Boban Rajović je pre sedam godina snimao spot za novu pesmu “Darovi”, prilikom čega je potpuno uspeo da zbuni svoje fanove. Naime, pevač je pokazao svoju majku, a to je ni manje ni više nego slavna srpska glumica Eva Ras.

Međutim, Eva je samo dobila ulogu u Bobanove majke u novom spotu. Eva do sada nikada nije učestvovala u spotu, ali kada je čula pesmu, nije mogla da odbije Bobana.

Pesma “Darovi” govori o povratku korenima, žaljenju za izgubljenom ljubavi i borbi sa samim sobom. Da je pesma zaista emotivna, govori i činjenica da se glumcia nekoliko puta rasplakala dok je snimala scenu u kojoj, kao majka, čeka povratak sina.

Izvor: svet-scandal.rs