Krenula na posao, Zoran je upucao na 200 metara od zgrade: Ovo je ranjena žena – Život joj je ugrožen

|

Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško je ranio ljubavnicu I. K. (44) u Kruševcu, a nakon toga je lišio života suprugu V. R. Zoran je nakon toga izvršio samoubistvo, kada ga je opkolila policija. I. K. je sa teškim povredama primljena u Opštu bolnicu u Kruševcu, međutim, oko 14 časova transportovana je u UKC Niš.

“Pacijentkinja je zadobila povrede opasne po život u predelu glave. Ona se trenutno nalazi na mehaničkoj ventilaciji”, rekli su iz UKC Niš.

Kako kažu poznanici I. K. ona je jutros krenula na posao kada se pojavio Zoran. Od zgrade u joj živi prešla je 200 metara i onda je upucana, otkrivaju poznanici.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško je ranio ljubavnicu u Kruševcu, a potom je ubio suprugu V. R. Zoran je nakon toga izvršio samoubistvo. Prema našim nezvaničnim saznanjima, ženska osoba I. L. (44) zatečena je na ulici u Kruševcu sa povredom glave.

Zatim je između sela Kukljin i Jasika pronađeno telo još jedne žene, Zoranove supruge.

“On je nju ubio na putu gde nema kuća. Samo asfalt i šuma. Njeno telo je do malopre bilo na ulici”, rekli su meštani Kukljina.

U mestu Strugari u automobilu je zatečeno Zoranovo telo.

Kako su saopštili iz MUP, Zoran nije imao dozvolu za držanje oružja i do sada nije bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Izvor: espreso.co.rs