Ana Radulović kupuje stan na Zlatiboru – Brutalno odgovorila svima koji se pitaju odakle joj pare za auto : “Evo odakle mi”

|

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, voditeljka Pinka, Ana Radulović, planira da kupi stan na Zlatiboru.

Naime, voditeljka na ovoj srpskoj planini obožava da provodi zimske, ali i letnje periode, te i ne čudi što se odlučila baš za ovu lokaciju. Kako je rekao izvor, Ana planira da iskešira pozamašnu svotu novca kako bi, zajedno sa suprugom i sinom uživala na Zlatiboru.

Voditeljka međutim još uvek nije želela da otkriva o čemu se radi, te je ostala tajanstvena.

“Ne bih puno komentarisala dok se neke stvari ne realizuju. Što bi naš narod rekao, “da ne ureknem”, poručila je Ana koja nije ni potvrdila navode da kupuje stan, ali nije ni demantovala.

Podsetimo, voditeljka je nedavno sebi priuštila skupocen automobil od oko 80.000 evra, a mnogi su se zapitali odakle joj toliko novca.

“Ti komentari nisu opravdani, jer sam ja radoholik. Pojedini ljudi sami sebe demantuju tim komentarima. Do skoro su mi zamerali što nisam kod kuće i stalno radim. Pitali su se da li je ona nekada sa detetom, a onda kada sam svojim radom postigla i obezbedila, onda kažu: “Odakle joj?”. Radila sam dosta protekle tri godine i sada mogu javno da kažem da sam klonula duhom od rada, jer nisam stajala. Radila sam nekoliko emisija, promocije na Instagramu…”, poručila je Radulovićeva za Blic.

Izvor: alo.rs