Korisnici narodne kuhinje o Jeki iz Đekne: “Dolazi ovde na štakama i uglavnom sama – nismo znali da je glumica”

|

Mnogi ne znaju za životnu priču glumice Vesne Pećanac, a kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije iz crkvene dobrotvorne kuhinje čiji je korisnik, svi su bili zapanjeni prizorom.

Mediji su posetili crkvenu kuhinju koju posećuje glumica, gde su potvrdili da Vesna dolazi, i rekli po koju reč o glumici.

“Dolazi ovde na štakama i uglavnom sama. Tiha je i povučena. Nisam znao da je ona glumica, ali sa fotografije koju ste mi pokazali sam je prepoznao, jer često nosi marame. U ovu kuhinju dolaze kulturni i školovani ljudi, a ne samo klošari kako većina misli”, ispričao je Milan Arsenović, korisnik crkvene kuhinje i dodao da je jednom prilikom video glumicu kako sedi na klupici kod Skadarlije, dok je sijalo sunce.

Jedan od korisnika crkvene kuhinje otkrio je još detalja o nekada uspešnoj i slavnoj glumici.

“Vesna uvek prva ulazi kako bi uzela svoj ručak. Popovi je obožavaju i poštuju. Bila je ovde baš za Božić. Poslednjih mesec dana je sigurno ovde viđam, ali za ranije nisam siguran, jer ovde nisam ni dolazio”, ispričao je jedan od korisnika kuhinje.

Inače, srpska glumica Vesna Pećanac ostvarila je brojne uloge na filmu i televiziji i u pozorištu. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina od kojih se jedan zamonašio.

Izvor: alo.rs