Konstrakta je pokazala humanost na delu: Ide na kafu sa onim ko licitira najviše novca za malog Vukana – Deca moraju biti zdrava

|

Oni koji vole Konstraktu, voleće je još više zbog njenog humanog gesta. Naime, Ana Đurić Konstrakta priključila se nekolicini javnih ličnosti koje koriste svoju popularnost kako bi pomogli drugima. Ona je pristala da ide na kafu sa onim ko licitira najveću cifru, a taj novac će se uplatiti sedmomesečnom Vukanu Stoiljkoviću koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Pre dva dana je na stranici na Fejsbuku koja se bavi licitacijama kako bi se pomoglo najugroženijima, objavljena je ponuda da se ode na piće sa Konstraktom. Devojka koja ju je kontaktirala bila je oduševljena što je Konstrakta na to pristala bez ikakvih pitanja.

“Ovo divno biće pristalo je na moju molbu da izađe na kafu s nekim ko izlicitira najvišu cenu. Pa dragi ljudi, ako želite da budete u trendu i pevate sa Konstraktom, onda znate šta vam je činiti. Deca nam moraju biti zdrava”, piše u objavi koja se raširila na svim društvenim mrežama.

Trenutno je najveća ponuđena cifra 24.000 dinara, a očekuje se da će ona porasti još, s obzirom na trenutnu Aninu veliku popularnost u narodu, ali i želji da se pomogne detetu.

Izvor: kurir.rs