Komšije Bebi Dol u neverici: “Što bi se ona hranila u narodnoj kuhinji” – Nasledila stan od 200 kvadrata, mama joj ima solidnu penziju

|

Prošle nedelje sve je iznenadila vest koju je Kurir pisao da je Bebi Dol viđena kako se hrani u narodnoj kuhinji, a nakon toga ju je Željko Mitrović zaposlio da mu bude savetnik.

Komšije Bebi Dol su u neverici.

“Videla sam tu vest i ne mogu da verujem, što bi se ona tamo hranila, jedino da je za nekog išla tamo po hranu, ali i to mi je suludo. Da vam kažem, ona živi kod svoje majke u stanu koja je bolesna, tetka joj je umrla í Bebi je nasledila njen stan koji ima 200 kvadrata. Mama njena ima solidnu penziju, nema potrebe da se Bebica hrani u narodnoj kuhinji”, rekla je Draganina komšinica i dodala:

“Pa, verujte da ona bolje živi od mnogih pevača. Ima ona primanja i na autorska prava. Kažem vam, nasledila je taj stan, i trebala je da ga dobije jer je ona vodila računa o tetki i gledala je do zadnjeg dana. Mama joj je bolesna i nju gleda. Ja verujem da možda kupuje neke skuplje lekove za majku, ali nikako da je bez dinara”, ispričala je komšinica Bebi Dol.

Bebi se povodom ovih vesti samo jednom oglasila rekavši da navodi o narodnoj kuhinji nisu tačni i dodala da je, ukoliko dođe do toga, ne bi bilo sramota da se tamo hrani. Istakla je i da ne zna odakle ljudima te informacije. Nakon vesti o navodnom zapošljavanju kod Željka Mitrovića, umetnica se nije oglašavala.

Izvor: kurir.rs