Komšije Anđelke Prpić razvezale jezik o njenom novom partneru: Evo kako se ophodi prema glumici – “Videli smo joj bivšeg muža ispred zgrade”

|

Glumica Anđelka Prpić na svet je nedavno donela devojčicu kojoj je dala ime Čarna. Glumica se odlučila da svojoj naslednici da ime po ulozi u seriji “Žene sa Dedinja” koja ju je i proslavila. Prpićeva je i ranijegovorila koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Novinari su odlučili da posete Anđelkin komšiluk na Vračaru gde se preselila malo pre porođaja sa novim partnerom Markom.

– U novinama sam pročitao da se porodila, ali je nisam video sa bebom još. To su divne stvari, drago mi je zbog nje – rekao je jedan gospodin iz Anđelkine zgrade, dok nam je jedna starija gospođa rekla da u poslednje vreme viđa samo glumičinog dečka:

– Nisam sretala Anđelku od porođaja, ali vidim da je Marko drži kao malo vode na dlanu. Kad god ga vidim, nosi kese pune namirnica, ali i poklone poput cveća i slatkiša. Vidi se da je baš pažljiv i da je mnogo voli.

Kada smo krenuli ka prodavnici u blizini, jedna starija gospođa ispričala nam je da viđa ponekad Anđelkinog bivšeg supruga Daria.

– Videla sam ga jedno dva puta, kada je dovodio sina Jakšu. Pretpostavljam da je dete malo kod majke, malo kod oca. Deca najviše ispaštaju kada se roditelji razvedu, nažalost, ali vidi se da je mali Jakša srećno dete – rekla je ona.

Jedna devojka koja živi u Anđelkinoj zgradi rekla je da ponekad čuje radost iz porodičnog doma Prpićeve.

– Jao, oni su stvarno sjajne komšije. Uvek se jave i stvarno nisu puni sebe. Često čujem smeh i radost kada prolazim pored vrata njihovog stana. Naravno, u poslednje vreme malo više plakanje male bebe – rekla je devojka i dodala:

– Uvek kada treba da se nešto plati za zgradu, ona je prva. Uvek se javi u prolazu. Ove starije komšije uvek očekuju da ih zasmejava kao na televiziji, a žena nema uvek toliko vremena. Ali, sam čula da zna da baci foru u prolazu. Ne odvaja se od sina. Jednom sam je videla od kada se porodila. Marko je baš fin momak. Deluje da su srećni i zadovoljni kao prvog dana.

Kao i svaka majka, tako i majka poznate glumice brine o ćerki nakon porođaja.

– Svaka čast Dušici kakva je majka, stalno je viđam. Čini se da je ne ostavlja samu od kako se porodila i od kada su doveli bebu. Vidi se da se trudi na sve načine da pomogne Anđelki da se oporavi od porođaja, ali i da malo izađe iz kuće. Mislim da je Anđelka sada baš ostvarena i srećna žena- rekla je komšinica Prpićeve koja je baš bliska sa porodicom.

Izvor: blic.rs