“Kome smetam?” Biković upleten u aferu koja drma Srbiju: Glumac pobesneo i otkrio svoju stranu priče

|

Glumac Miloš Biković se oglasio povodom navoda direktorke osnovne škole “Đura Jakšić” u Rakovici da je Srna Lango u ime produkcijske kuće kojom on rukovodi zamolila da se snimi sporni spot “Crnog Ceraka”, u kome glumi Kristijan Golubović.

“Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih 7 dana sam deo neke afere… Kome smetam, Slavice?”, napisao je Biković na svom Tviter nalogu.

Inače, direktorka pomenute škole istakla je da je na molbu glumice Srne Lango dozvolila snimanje u učionicama, kao i da nije znala da će u spotu glumiti Kristijan Golubović, ali i dodala za pojedine medije da tom produkcijskom kućom rukovodi Miloš Biković.

“Za vreme raspusta zvala me je Srna Lango, glumica, i ispred produkcijske kuće kojom rukovodi njen kolega Miloš Biković, zamolila me da ustupim jednu učionicu za snimanje spota grupe “Crni Cerak” protiv nasilja i devijantnog ponašanja mladih”, rekla je direktorka za nekoliko domaćih medija.

Ovim povodom se ranije oglasila i Srna Lango.

“Poštovani, obraćam vam se u lično ime zbunjena situacijom do koje je atmosfera u OŠ “Đura Jakšić” stigla. Nisam sigurna koliko ima smisla previše širiti priču, a svesna sam da je svaki lični doživljaj roditelja i nastavnika u smislu eventualne zloupotrebe dece logičan. Međutim, zloupotrebe ovde nije bilo. Sve što sam htela je da organizaciono pomognem deci iz grupe “Crni Cerak” vođena njihovim talentom, uspehom i porukama koje svojom muzikom šalju. Želela sam da podržim mlade talente i u tom smislu moram reći da se ne kajem zbog preporuke i molbe. Da budem još konkretnija, nijedno dete iz OŠ “Đura Jakšić” nije učestvovalo u snimanju spota, a deca koja jesu učestvovala imaju, svako ponaosob, napismeno, dozvole svojih roditelja”, poručila je Srna Lango.

Izvor: blic.rs