Koliko god Arena napunila, ovo je njena najveća sreća: Prija podelila divan porodičan trenutak (FOTO)

|

I dok o mladoj zvezdi ne prestaje da se piše i priča danima unazad kako u Srbiji tako i u regionu, Aleksandra Prijović slobodno vreme koristi da provodi sa najdražima.

Koliko je koncerata rasprodala, ne moramo više govoriti jer se u svakom gradu gde je zakazala nastup traži karta više. Iako je veoma zauzeta probama, intervjuima, i svemu što prati svu organizaciju koncerata, najnovija fotografija Aleksandre Prijović pokazala je gde i sa kim uživa kada nađe slobodnog vremena između svih obaveza.

Aleksandra je ovih dana boravila u Hrvatskoj kako bi reklamirala zakazane zagrebačke arene za početak decembra.

Čim se vratila u Beograd otrčala je u zagrljaj sinu Aleksandru koji ne voli da bude razdvojen od mame. Slatki plavušan bio je gost na dva od tri mamina koncerta, a pevačica mu je sa bine uputila emotivnu poruku.

Aleksandra ne voli svog sina da eksponira javno, te su retke prilike kada i na društvenim mrežama objavi neku sliku sa detetom. Ipak, sada je napravila mali izuzetak.

Najnovija fotografija Aleksandre Prijović zabeležila je emotivan, porodičan trenutak u kojem su najviše uživali unuk i deda. Aleksandar je uživao u društvu svog deke po mami, Nedeljka Prijovića.

Pevačica je uz fotografiju podelila i pesmu “Ja vragolan i moj deda”, pa šaljivo dočarala kako to izgledaju zajedničke avanture i trenuci deke i unuka koji su neprocenljivi u odrastanju svakog deteta.

Izvor: gloria.rs