Ko su sestre Severine Vučković: Sa Marijanom je u lošim odnosima – Zdenka je se odrekla nakon udaje za Srbina

|

Hrvatska pevačica Severina Vučković ima dve sestre, Zdenku i Marijanu, a sa Marijanom, koja je po zanimanju novinarka, donedavno je bila u promenljivim odnosima. Sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u okolini Zadra.

Mediji su svojevremeno pisali kako pevačicina majka živi sa njom zbog zdravstvenih problema, a Marijana se žalila na kako ne može da uspostavi komunikaciju s majkom Anom, te da nema ni uvid u njeno zdravstveno stanje i sve to, navodno, zbog Severine. Takođe Marijana je okrivila Severinu i za loš odnos sa svojom ćerkom Miom, koja je tokom studija stanovala kod Severine i njih dve imaju odličnu komunikaciju.

Zdenka se svoje poznate sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela posle šest godina braka.

“Ne podržavamo sve ovo. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću”, rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, izjavila je Zdenka, a njen muž je dodao: “Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više”.

Jednom je napisala i da joj duša jeca i plače. “Lepo nam je nana govorila: “Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose”, istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom.

Ranije se pisalo da su se sestre Vučković posvađale oko zemljišta u Splitu na kom je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima. Severina za sve ovo vreme nikad nije govorila o odnosu sa svojim sestrama.

Izvor: glossy.espreso.co.rs