Kladionice žestoko potcenile Orlove – Dragić upozorava Srbiju na jednog košarkaša Kanade: “On je prljav igrač”

|

Košarkaška reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Kanade u polufinalu Svetskog prvenstva. FIBA je objavila i raspored polufinalnih mečeva, pa će se Srbija i Kanada sastati u petak od 10 sati i 45 minuta.

Kladionice su potcenile našu reprezentaciju u polufinalnom meču, pa je uloga favorita pripala Kanađanima. Kvota na pobedu Kanade iznosi 1,48, dok se trijumf Orlova plaća kvotom 2,70.

Zoran Dragić je posle poraza Slovenije od Kanade od 100:89, izneo oštre reči na račun sudija i naglasio da ne može da veruje gde FIBA pronalazi ovakve arbitre.

Upitan je da da savet i košarkašima Srbije pred meč sa Kanadom, i koliko je Dončića isprovocirao Bruks, koji ga je čuvao sve vreme i da li možda spremaju sličnu taktiku i za čuvanje Bogdanovića?

“To ne znam, kakav je čovek, prljav, to im je bio cilj, sudije nisu reagovale, jer mi je bilo čudno, kad smo mi išli u kontakt odmah su svirali, kad su oni išli, nisu. Luka je bio van sebe, bavimo se previše sudijama, ali je teško kad te udaraju stalno, isprovociraš se i onda na kraju dve tehničke i morao je da izađe. Ne znam gde nađe ovakve sudije. Ali i pored svega mogli smo da igramo bolje, i pored toga što su sudije radile igrali smo dobro u prvom poluvremenu. Ali nisu sve krive sudije”, zaključio je Dragić.

Izvor: telegraf.rs