Keba prvi put pokazao brata, evo da li imaju sličnosti: Završio je fakultet, bavi se muzikom i ne voli javno eksponiranje (FOTO)

|

Dragan Kojić Keba nedavno je gostovao u jednoj emisiji, a tom prilikom u studio je doveo i svog brata. On je predstavio brata od tetke Gorana Jevtića, kojeg javnost prvi put vidi, a pevač je otkrio da se i njegov brat godinama bavi muzikom, pa je zato želeo da ga predstavi javnosti.

Goran je dugogodišnji pevač, a takođe je i profesor fizičkog vaspitanja u jednoj školi i, za razliku od svog brata Kebe, ne voli da se javno eksponira u medijima, pa je u emisiju jedva došao na njegov nagovor.

– Ovo je moj rođeni brat od tetke, Goran Jevtić, njega zovu Goran Keba. Inače su u mojoj familiji svi Kebe. On se isto bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko mu se dalo u muzici, ali evo, nikad nije kasno – ispričao je Keba.

– Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Pratio sam uvek dobre pesme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam, dvojke su bile aktuelne. Pronašao sam se u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i eto tako – rekao je o sebi “Goran Keba”.

Izvor: kurir.rs