Karić je definitivno pao u zaborav: Jovana misica bacila oko na Cecinog bivšeg – Vratio joj osmeh na lice

|

Nakon raskida emotivne veze sa Stefanom Karićem, njegova bivša devojka Jovana Ljubisavljević nije imala snage ni volje da izlazi. Međutim, na nagovor prijatelja počela je više da se kreće u društvu a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, kako priča izvor, sevnule “na prvu”.

“Jovanu smo svi konačno nagovorili da malo živne, ništa neće postići niti će joj biti bolje ako samo sedi kući, u četiri zida. Počela je malo da se kreće po gradu, prija joj da je među ljudima, ali i pažnja drugih muškaraca”, kaže izvor blizak Ljubisavljevićevoj.

“Nedavno je u jednom izlasku upoznala i Bogdana Cecinog. Zapravo, on je prvi nju primetio, šmeknuo je, stalno je tu po gradu. Razmenili su nekoliko pogleda i osmeha, a onda joj je prišao da se upoznaju. Popili su piće, kratko su pričali, dvadesetak minuta i to je to, ništa specijalno. Ali odmah se osetila neka energija, ponovo sam na Jovani videla onaj osmeh, e sad videćemo šta će biti”, priča izvor za gorepomenuti portal, a da su se zaista konektovali jasno je i na Instagramu.

Iako to ranije nije bio slučaj, Jovana i Bogdan su se zapratili na društvenoj mreži Instagram. Nakon raskida sa Cecom Ražnatović, Bogdana su mediji “spajali” sa mnogim poznatim i nepoznatim devojkama. On se o tome nikada nije oglašavao, pa nije sigurno da li su u pitanju emotivni odnosi ili samo dobro druženje.

Izvor: pink.rs