Kao da je naslutio – Sveštenik Nemanja dan pre pogibije objavio jezivi status na Fejsbuku: “Tako mlad čovek da ode, tuga”

|

Sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33) tragično je nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 18.50 sati u mestu Botunje, na državnom putu od Batočine prema Kragujevcu. Nemanja je poginuo na praznik Sv. Jovana Zlatoustog, koji je i velika slava u njegovom kraju.

O mladom svešteniku Nemanji svi imaju samo reči hvale, a komšije kažu da je njegovom pogibijom celo selo zavijeno u crno.

“Naš Nemanja bio je divan sveštenik, suprug i otac. Ovo je velika tuga za naše Viteževo. Tako mlad čovek da ode, tuga. Selo nam je zavijeno u crno. Mnogo se trudio oko crkve, okupljao je narod. Mi još ne možemo da poverujemo da ga više nikad nećemo videti”, kaže komšinica za Kurir i dodaje:

“Rodom je iz okoline Smedereva. Završio je bogosloviju, posle i Bogoslovski fakultet. Popadija je u bolnici, a i ranije je imala problema sa zdravljem”, otkrila je utučena komšinica nastradalog sveštenika.

Ono što je posebno potreslo parohijane pokojnog Nemanje je da je na svom Fejsbuku samo dan pre tragedije objavio članak pod naslovom: “Šta se dešava posle smrti?”

“Kao da je naslutio tragediju ovim statusom. Tuga”, rekla je komšinica Veličkovićevih.

Nemanja je bio za volanom jednog od automobila koji su učestvovali u stravičnom lančanom sudaru, poginuo je na licu mesta.

Izvor: kurir.rs