Kaja Ostojić ostavila fudbalera pa smuvala 13 godina mlađeg tenisera: Uslikani su zajedno, evo kako on izgleda (FOTO)

|

Pevačica Katarina Ostojić Kaja, prošlog leta raskinula je vezu s hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i nakon što se vratila u Beograd, počela je ponovo da nastupa, a sada je uhvaćena u društvu njegovog zemljaka i takođe sportiste, tenisera Borne Ćorića.

Ćorić je od pevačice mlađi čak 13 godina, a upoznali su se pre nekoliko meseci preko zajedničkog prijatelja. Kaja nije prihvatala Bornino udvaranje, jer je dosta mlađi od nje, ali navodno se brzo predomislila, pa su od pre nekoliko nedelja i zvanično u vezi, te se viđaju na relaciji Beograd – Zagreb, saznaje Kurir.

Poslednji put su zajedno bili u četvrtak, kada su viđeni u jednom restoranu, gde je te noći pevao Ljuba Aličić. Nakon što je Borna sleteo avionom u srpsku prestonicu, odlučili su da pre izlaska u grad prvo odrade trening. Kaja je novog dečka odvela u fitnes studio gde radi njen blizak prijatelj, koji je inače unuk Ere Ojdanića – Nikola Anđelić.

Nakon treninga su, kako se saznaje od izvor s lica mesta, proveli su vreme u jednom kafiću, oko sat vremena, pa su zatim Kaja i Borna otišli kod nje u stan.

Poznata pevačica i teniser izašli su u restoran, gde su ih čekali Kajini prijatelji Nikola i Duško. Sedeli su u glavnoj sali tog restorana, za jednim od centralnih stolova. Kaja je sedela odmah pored dečka i bilo je i više nego očigledno da između njih ima nešto više od običnog poznanstva.

Oni su se sve vreme došaptavali i jedno drugom pričali na uvo, razmenjujući poglede neprestano, dok im se sa lica nije skidao osmeh.

Izvor: kurir.rs