“Kad se ona izbečila na mene”: Srpkinja htela da učini lep gest na aerodromu – Ostala zatečena reakcijom devojke

|

Neobična situacija sa aerodroma u Srbiji koja se dogodila jednoj ženi – koja je zbog svoje dobre namere ostala šokirana reakcijom nepoznate osobe, otvorila je temu na Tviteru o tome koliko i da li umemo da ispoštujemo lepe gestove i da na njih reagujemo kako dolikuje.

Kako je žena koja se ovoj društvenoj mreži potpisuje kao “gugutka nažici” napisala nakon što je na kiosku aerodroma umesto jedne, greškom naručila dve kafe, nepoznatoj ženi koja je bila sledeća u redu ponudila je jednu kafu besplatno. poželevši da učini lep gest. Međutim, njena reakcija ju je prenerazila.

“Slučajno sam na kiosku aerodroma poručila dve kafe umesto jedne i ponudim je devojci koja je bila posle mene da je uzme besplatno. Ljudi kad se ona izbečila na mene i kaže: ‘Bože kupiću sama sebi kafu’… preniska vibracija iskreno”, napisala je ona.

Njen tvit naterao je i ostale korisnike mreže da priznaju da su i sami bili u sličnim situacijama, ostavši u neverici zbog ponašanja pojedinaca.

“Čekala sam autobus. Sneg, 30. decembar, minus zilon. Kad sam shvatila da ću da zakasnim, pozovem taksi, on dođe, ja se okrenem ljudima koji su sa mnom stajali na stanici: ‘Da li neko ide do grada, ja plaćam’. Gledali me kao ludaču”, “Red na kasi ogroman jer dečku bio račun 510 dinara a on ima 1.000 i 500 a kasirka nema sitno. I ja kažem ‘evo imam ja 10 dinara izvoli’, samo su me odvratno pogledali i iskulirali”, “Mladost provedoh čekajući prigradski autobus koji ne stiže. Kad sam počeo da vozim često bih stao i povezao ko ide u mom pravcu. Jednom stanem, pitam ‘ko hoće u tom pravcu, i dobijem odgovor: ‘Šta te boli ku*ac gde ko ide’. I čovek je bio u pravu, više nikad nisam stao tek tako!”, pisali su oni.

Izvor: blic.rs