Jovana udarila na Severinu i Rozgu: “Fine, a ustvari licemerne” – Severina vređa naše ljude, a napravila je karijeru ovde

|

Voditeljka “Novog jutra”, na Tv Pink, Jovana Jeremić oštro je govorila o hrvatskim pevačicama Severini Vučković i Jeleni Rozgi, rekavši da u Hrvatskoj “ne brane svoje srpske kolege”.

Jovana se dotakla odnosa srpskih medija prema hrvatskim izvođačima, ali i obrnuto, te navela da su Severina i Rozga kao dve najuticajnije zvezde “fine, a ustavri licemerne”.

“Nije to samo politika, to je i do kolega… Evo, na primer, ne možeš da mi kažeš da Jelena Rozga i jedna Severina nisu uticajne u Hrvatskoj. Znači one mogu da okrenu tog predsednika, premijera i da kažu: “Ej, stani. Sve poštujem, ali nemojte da dirate moje kolege. I mi u tu Srbiju idemo, tamo nas svi ispoštuju”, objasnila je Jeremićeva.

Kako dalje navodi, njena reč kada je ova tema u pitanju ima posebnu težinu zato što je druga osoba po popularnosti u Hrvatskoj, pre nje naše komšije se navodno samo više interesuju za Aleksandru Prijović.

“Znači oni su svuda na svim televizijama našim. Ne, oni se ne zalažu za svoje kolege. Vidi, ja te kao fina, fina, fina, a ustvari neće da se založi ni za koga i ni za šta, ja te takve ne podnosim. One treba da se založe za svoje prijatelje i da kažu: “Ej, stanite. Politika je jedno, ali dajte da ispoštujemo Karleušu, Bekutu, Teodoru, Lukasa, Prijovićku, Cecu. Daj da ih ispoštujemo, to su ljudi koji nemaju veze sa politikom. Ja imam težinu kada govorim o ovome zato što sam ja jedna od najomiljenijih ličnosti u Hrvatskoj, po istraživanjima. Ide Prijovićka, pa ja. Hrvati su ludi za Prijovićkom i Jovanom Jeremić i to mene prati od oprvog momenta”, rekla je Jovana u Jutarnjem programu Informera.

“Ako ti ne rešiš ovaj problem Srbije i Hrvatske, niko neće”, dodala je voditeljka kroz smeh.

“Pa ja ću da ga rešim, ali ovo, Severina vređa naše ljude, to je ružno. A napravila je karijeru… Moraš da budeš objektivan, pa svi bi to tako, pa ne može”, zaključuje Jovana Jeremić.

Izvor: telegraf.rs