Jovana se povlači iz medija: Otkrila razlog, u sve je umešan Dragan – “Ja sam faktički preseljena kod njega”

|

Voditeljka Pink televizije i Tv lice Jovana Jeremić, otkrila je da planira da napravi pauzu u medijima malo i posveti se drugim stvarima. Da je emotivni odnos nje i biznismena Dragana Stankovića sve čvršći, pokazuje i informacija da se Jovana već preselila u Grocku.

Dragan i Jovana ističu da su jedno drugim najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a ona se sada i uključila u emisiju iz njegove pekare, pa otkrila i da se preselila kod njega.

“Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalzim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde”, priznala je Jovana u “Premijeri”.

“Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna”, rekla je Jovana a sa njom se uključio i njen partner, koji je bio sa njenom ćerkicom Leom.

“Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica”, potvrdio je Dragan, a ona je dodala kako njena ćerkica obožava Dragana.

Izvor: blic.rs