Jovana se nakon 3 godine ćutanja obratila kumu Srđanu Predojeviću: “Preseče me kada sam videla džingl”

|

Voditeljka Jovana Joksimović oglasila se o povratku njenog kuma i kolege Srđana Predojevića na televiziju Pink. Ovo je ujedno i njeno prvo oglašavanje na temu Srđana i njihovog odnosa posle skoro pune tri godine njihovog ćutanja i natpisa u medijima o navodnom sukobu kumova.

Jovana o kumu Srđanu nije javno govorila od septembra 2020. kada im je sa Prve saopšteno da više ne rade na toj televiziji, na kojoj su zajedno vodili jutarnji program.

Posle toga je svako otišao na svoju stranu – Jovana na televiziju svog supruga K1, dok je Srđan neko vreme bio bez posla, a onda je počeo da radi na televiziji Vesti, koja pripada Pink medija grupi.

Sada, tri godine kasnije, Jovana se javno obratila Srđanu.

“Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl – nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio – Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te kumica”, poručila je Jovana i konačno stavila tačku na nagađanja o narušenim odnosima sa Srđanom.

Izvor: telegraf.rs