Jovana saznala ko joj je uništio mural: “Kad me sretne beži, a ovako je hrabra” – Voditeljka sve prijavila policiji

|

Voditeljka Jovana Jeremić ne može da dođe sebi od besa što joj je uništen mural. Ona je ranije istakla da će pronaći ko stoji iza tog dela, a nije prošlo mnogo vremena, saznala je ko su počinioci.

“Snimak gde devojka crta brkove, ekstremno je ljubomorna, komšinica je prekoputa. Dečko je snima kako on uništava tuđi mural, na tuđoj vlasničkoj strukturi. To je poražavajuće. On je snima, a ona se k**či nad muralom. Niko nije primetio da njoj to verovatno služilo da privuče pažnju i pokaže se u društvu kao važna. Nju snima on kako crta brkove, ona nema prvo da docrtava jer to nije njeno vlasništvo”, započela je Jovana, pa dodala:

“Dečko joj je Rus, šetaju kuče, rekli su mi ovi što su je prepoznali. Nije isključeno da je ona u doskoku sa ovim sa crvenom farbom. Njen dečko Rus je držao telefon kako bi se ona k**čila. Mnogo je hrabra pred muralom, a kad sretne mene beži kao đavo od krsta. Prepoznali su je stanari iz pekare. To joj neće vratiti radost, lepotu, samo će biti još više frustrirana i zlobnija. Kult moje ličnosti je neuništiv, zbog moje duše koja sija. Mnogi su pokušali da me ocrne, ali nisu znali da mi crno najbolje stoji. Dijamnt u blatu je dijamant, a bižuterija u svili i kadifi nikad neće postati zlato. To je poruka za sve ljubomorne žene, a ima ih u mo okruženju. Nisam kriva što sam fatalna za muškarce, mrze me jer me vole muškarci”, zaključila je Jovana Jeremić.

Izvor: blic.rs