Jovana pokazala spavaću sobu: “Ne opterećujem se da mi bude čisto u stanu” – Sve je dobila na kompenzaciju

|

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je ekipu “Super TV-a” u svom stanu na Dorćolu koji je platila 200.000 evra. U dnevnoj sobi okačena je ogromna slika lava, ali i Jovanin portret sa krunom na glavi.

Posebnu pažnju je privukla preparirana škorpija. Voditeljka je svoj stan uredila sa mnoštvom detalja u zlatnoj boji, a na zidu u trpezariji su uramljeni njeni inicijali.

“Ne opterećujem se da mi bude čisto u stanu. Meni je kuća na desetom mestu. Na prvom mestu mi je “Pink“ i moje emisije, na drugom Lea i njene obaveze, a na trećem samoj sebi da udovoljim: trenizni, ulepšavanje, garderoba, dok mi je stan tek tamo na desetom mestu. Moram da priznam da sam sav nameštaj dobila, ja ne bih imala para da opremim sve ovo. Stan sam platila 200.000 evra i ne bih imala novca da ga opremim, sad sigurno vredi oko 300.000 evra. Sve sam dobila na kompenzaciju, za reklamu. Odakle mi toliko novca u današnje vreme, jedino da sam bankomat”, iskreno kaže Jovana i dodaje:

“Imam prepariranu škopriju donetu iz Egipta. Imam i Kuran i Bibliju, jer sam kosmopolita. Žena koja gleda moj jutarnji program donela mi je sliku lava pravo iz Zanzibara. Stan je u centru grada i to je zapravo simbolika lava, jer lavovi vole sve što je skupo i centralno. Kod mene sve mora da bude kraljevski i kao na dvoru. Ponekad pomislim i da sam plave krvi, znam da zaslužujem najbolje”, objašnjava voditeljka.

U spavaćoj sobi je svilena posteljina u leopard printu sa velikim “Chanel” znakom.

“Kad bi tapeta lava progovorila, šta je sve video u ovoj spavaćoj sobi (smeh). Ne sme da priča ništa, to ostaje među nama (smeh). Da sam neka preljubnica, sad bih ispod dušeka mogla da sakrijem švalera. Ne jednog, nego dva. Toliko mesta ima. Dečko bi mi spavao na krevetu, a dva švalera bih sakrila ispod kreveta”, kaže Jovana i otkriva da je ćerku Leu upisala na balet.

“Lea voli Ariel princezu, to je njena omiljena junakinja. Voli da se doteruje, oblači haljine, stavlja krune na glavu. Skoro je počela da ide i na balet, opčinjena je. Prava je princeza, uživa u tome. Zaslužile smo sve. Dala sam joj mir”, poručuje za kraj Jovana Jeremić.

Izvor: blic.rs