Jovana objavila slike sa Draganom dok niko nije znao da su u vezi: “Ovako je sve počelo dok je bilo tajna” – Svi komentarišu stajlinge

|

Voditeljka Jovana Jeremić, od prošle godine je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a Telegraf.rs je došao do prvih njihovih zajedničkih fotografija, od kada su prestali da se kriju.

Sada je Jovana putem mreža objavila dve fotografije na kojoj su ona i bizmismen iz vremena dok su još bili u tajnoj vezi.

“Ovako je sve počelo dok je još bilo tajna”, stoji u opisu prve Jovanine fotografije, gde stoje zagrljeni, okrenuti leđima, vidno otmeno obučeni, gledajući u pravcu helikoptera koji sleće.

Na sledećoj fotografiji, Jovana i Dragan su okrenuti prema kameri, a Jovana uz nju ima opis: “Da ti dođem kao što sam pre, dolazila kad je najteže!”

Dragan ima dvojicu sinova iz prethodnog braka, koji je prema njenim tvrdnjama – obožavaju. Njih dvoje su stvorili idealnu porodicu za sebe i uživaju svi zajedno, a ona je pre samo izvesnog vremena objavila fotografiju sa Draganovim sinovima i posvetila im status.

Kako je voditeljka navela, vrlo je zahvalna što baš njih dvojicu, Draganovih sinova ima pored sebe.

“Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja”, poručila je i dodala:

“Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti Dragane na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te ljubavi. P.S. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica”, napisala je Jovana pored zajedničke fotografije sa Draganom i njegovim sinovima.

Izvor: telegraf.rs