Jovana Jeremić se pohvalila novim poklonom: Ovaj luksuz nije joj poklonio Dragan – Prijateljica otkrila detalje

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić je, kao što je i najavila, na medijskoj pauzi. Ona ne odgovara na pitanja medija, niti daje intervjue i ne gostuje u emisijama drugih televizija. Međutim, ona je i dalje aktivna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu.

Jovana je jutros podelila fotografiju preskupe torbe marke Hermes na koju i žene u Holivudu čekaju mesecima kako bi došle do svog unikata. A kako se Jovana ne oglašava za medije, redakcija Alo! se čula sa njenom bliskom prijateljicom koja je otkrila detalje.

“Jovana je torbu dobila na poklon od jednog prijatelja. U pitanju je prelepi model u boji senfa, dobila je čuveni Birkin komad koji žene obožavaju”, rekla je Jovanina drugarica i nastavila:

“Poverila mi se da je tom prijatelju učinila veliku uslugu, pa je on hteo da joj se oduži, to je sve. Baš se obradovala torbi, nije mogla da veruje jer je ona pomogla od srca, nije ni očekivala, a kamoli tražila nešto za uzvrat”, otkrila je Jovanina prijateljica za Alo!

Nismo sigurni da li je Jovanin model original, ali će nam sama voditeljka reći i te detalje kada ponovo počne da daje intervjue medijima.

Početkom 80-ih godina prošlog veka, nakon što su Džejn Birkin iz cegera ispale stvari, ona je tokom razgovora s Hermesovim direktorom istakla kako nema adekvatnu ručnu torbu za putovanja. I tako je sve počelo.
Posebno je zanimljiva i činjenica da je Hermes za izradu ove čuvene torbe inspiraciju našao u ležernom stilu jednostavne devojke koji je potpuna suprotnost svemu što je danas asocijacija za upravo ovu torbu.

Za originalnu Birkin torbu postoje višegodišnje liste čekanja čime se daje na značaju u smislu prestiža, te činjenice da ne može da je ima svako.

Izvor: alo.rs