Jelica Sretenović našla dosta mlađeg dečka: Uslikani u provodu sa Lidijom Vukićević u Crnoj Gori

|

Glumica Jelica Sretenović vrlo mlada je ostala udovica. Od trenutka kada ju je suprug pravnik Miloš Miša Sretenović, njena prva i najveća ljubav, napustio, Jelica nije želela da pruži šansu ni jednom muškarcu.

Tiho je patila za ocem svoje dece, zahvaljujući kojima je uspela da nastavi dalje. Olja i Ana, kao i unuk Miša koji je ime dobio po dedi, postali su njen smisao života, a za emotivni život nije bilo vremena.

S godinama Jelica je naučila da živi sa onim što joj je život priredio, a najnovije fotografije sa Jadrana svedoče tome da je došlo vreme i da se posveti svom emotivnom životu.

Naime, glumica letuje sa svojom koleginicom Lidijom Vukićević u Crnoj Gori. One vreme provode u društvu nekoliko muškaraca i sjajno se zabavljaju. Fotografije svedoče dobrom provodu dve koleginice sa daleko mlađim momcima, a da li je to novi dečko Jelice Sretenović ušao u život glumice svi su se zapitali nakon poljupca.

Naime, zgodni mladić u naletu emocija zbog pesme prišao je Jelici i strasno je poljubio, na šta se ona nasmejala. Bilo da se radi o romansi li pak prijateljstvu svi se raduju što je Jelica ponovo srećna.

Izvor: story.rs