Jelena Tomašević objavila divne vesti, svi čestitaju u komentarima: Stiže radost, toliko je priželjkivala (FOTO)

|

Čim je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića progovorila, izrazila je želju da dobije brata ili sestru. Što je bivala starija sve više se Nina Bosiljčić nadala da neće ostati jedinica, te da će joj roditelji podariti nekoga sa kim će moći da deli dobro i zlo. Nažalost, a uprkos želji da naslednici snove ostvare, pevačica i glumac ostali su na jednom detetu, posvetivši joj se u potpunosti.

Uz odgajanje ćerke Ivan i Jelena posvetili su se i svojim karijerama, te tako glumac niže projekte u Rusiji i kod nas, Jelena svakog vikenda nastupa, a nedavno je čak održala koncert u Srbiji sa Bočelijem a potom jedan i u Dubaiju. Na tu temu od talentovane pop zvezde pre par sati stigla je još jedna predivna vest.

– Pesma “Ne žalim” je nominovana za MAC Award u kategoriji “Pop numera ženskog izvođača” Ko želi, može da glasa, tako sto će lajkovati video koji se nalazi u opisu mog profila – poručila je pratiocima na “Instagramu” Jelena radosna što stručnjaci iz oblasti pop muzike cene njen rad i što publika voli njene numere.

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića takođe obožava mamin glas te je često u poslednje vreme javnost može videti u prvim redovima na njenim koncertima.

Izvor: story.rs