Jelena Pešić o braku sa Mladenom: Odmah sam znala da ćemo se uzeti – Otkrila i između kojih imena za devojčicu se dvoumi

|

Nekadašnja Zadrugarka, a sada voditeljka Jelena Pešić nedavno se udala za Mladena Vuletića, a sada je podelila utiske sa svadbe na kojoj su otkrili da će voditeljka uskoro na svet doneti devojčicu.

“Naši utisci su takvi da smo rekli da više nikad nećemo da pravimo svadbu. Svi su nam javili da im je bilo prelepo. Odlično se osećam kao gospođa Vuletić”, priznaje Jelena.

Na pitanje čime ju je Mladen osvojio, voditeljka odgovara:

“Iskreno, ne znam… Kad je on počeo da mi se udvara, ja sam mu prvo rekla: Hajde da se družimo! On se mnogo lepo ponaša prema ženama, prema majci, prema sestri… Sa svojim sam fanom, to je to. Kad sam počela vezu sa Mladenom, odmah sam znala da ćemo se uzeti, da se nećemo rastati. I to su mi svi govorili od prvog dana kada smo zajedno”, kaže Jelena.

Jelenu nekoliko meseci deli od porođaja, te su je novinari “Kurira” upitali da li su doneli odluku o imenu devojčice koju nosi.

“Jedino ime koje mi se sviđa je Mila, ali meni se više sviđaju muška imena, kao Vanja na primer”, otkrila je Jelena na kraju.

Izvor: kurir.rs