Jedna jede meso, druga ne: Ljudi uporedili slike Noletove Jelene i Mirke Federer – Prizori sa letovanja govore više od reči

|

Supruge dva teniska asa Novaka Đokovića i Rodžera Federera, koji je prošle godine otišao u penziju, uvek su bile u centru pažnje svetskih medija.

Nedavno smo imali prilike da Jelenu i Mirku vidimo na porodičnim letovanjima, gde su uslikane u bikiniju kako uživaju, a skoro da niko nije ostao bez komentara kada je njihov izgled u pitanju.

Jelena Đoković pokazala je izvajanju figuru i trbušnjake na stomaku, dok je sa druge strane Mirka pokazala kako izgleda žena koja je dvaput rodila blizance i sada je rešila da se opusti i ne opterećuje previše.

Rodžer i Mirka Federer su na porodičnom odmoru na Majorci, a snimljeni su na plaži. Teniser je uživao sa decom na pedalini, a njegova supruga Mirka je na obali razgovarala s poznanicima.

I Jelena i Mirka Federer godinama se suočavaju sa kritikama javnosti zbog činjenice da je često u opuštenom, prirodnom izdanju, ali one su ostale verne sebi i nikada nisu promenile imidž ili se podvrgnule estetskim trendovima i korekcijama.

Mirka ima 45 godina, često varira s kilogramima ali činjenica je da je izgurala dve blizanačke trudnoće i da je već zašla u petu deceniju, pa se može slobodno reći da izgleda odlično. Ne libi se da pokaže svoje nesavršenosti, a vidi se da je zadovoljna u svojoj koži i da prihvata svoje mane.

Izvor: hellomagazin.rs