Javne ličnosti na Breninoj promociji čarapa: Tamara Vučić u roze toaleti, Prija u cipelama od 2.000 evra – Aco Pejović neprepoznatljiv sa bradom (FOTO)

|

Lepa Brena danas je predstavila novi biznis u koji je uložila oko 300.000 evra. Radi se o hulahopkama sa nanočesticama zlata i hijaluronskom kiselinom, koje, kako Brena kaže čine da noge u njima izgledaju savršeno.

Na promociju su stigli brojni Brenini prijatelji iz javnog sveta, kao i kolege, a najviše pažnje privukla je prva dama Srbije Tamara Vučić. Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu roze haljinu. Čim je stigla u hotel, Tamara se pozdravila sa Brenom, koja ju je srdačno dočekala i smestila u prvi red.

Aleksandra Prijović je stigla na promociju novog biznisa svoje svekrve u preskupoj odevnoj kombinaciji. Izabrala je klasični stil, pantalone, košulju i sako, a na nogama je imala sive espadrile koje koštaju papreno. Na sajtu poznatog brenda stoji da ova udobna obuća košta nešto preko 2.000 evra. Prijovićka je sebi obezbedila i tašnu istog brenda, čija se cena kreće između dve i tri hiljade evra.

Glumica Mirka Vasiljević nosila je sve crno, a zanimljivo je da je uz pradine espadrile obula i čarape, čime je privukla sve poglede. Njena koleginica Dragana Mićalović odlučila se za maslinastu haljinu u kojoj je zablistala.

Veliko iznenađenje na promociji je i pevač Aco Pejović. On je u hotel pristigao u društvu supruge Biljane. Aco je pustio bradu i promenio imidž, što se dosad u njegovoj karijeri nije desilo, te je izazvao veliku pažnju.

Porodica Živojinović pokrenula je liniju ženskih čarapa pod imenom “Lady B”. Kako Boba kaže, niko ne može da predstavlja bolje ženske čarape od Brene, budući da ih je ona tokom karijere najviše nosila.

Izvor: kurir.rs