Ivica Dačić povodom snimka Selme Bajrami sa dvoglavim orlom: “Ima razloga za zabranu ulaska u Srbiju”

|

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova, oglasio se nakon što je pevačica Selma Bajrami na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, pevajući pesmu “Valle Kosovare”.

Na pitanje da li bi Selmi nakon oovg poteza trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, Dačić je odgovorio sledeće:

“Mislim da ima razloga za to, kao i za jos neke, ali to je nadležnost MUP i bezbednosnih službi”, rekao je Ivica Dačić za Informer.

Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla, oglasila se i sama pevačica:

“Nemam razloga da se bojim, jer smatram da nisam nikoga ugrozila. Volim sve dobre ljude ovog sveta i sve nacije”, istakla je ona.

S obzirom na to da su se mnoge Selmine kolege oglasile povodom skandaloznog snimka, pevačica je otkrila da se njoj lično niko nije obratio.

“Niko nije, ali moja raja koji me znaju, koji su takođe iz Srbije su mi dali podršku. Bog zna, a znaju i ljudi koji me poznaju da ovo što se meni nameće nema veze sa životom. Očigledno je da sam nekome zasmetala, pa su planirali linč protiv mene. Vreme je dete istine, kad tad sve se samo pokaže. Ne stidim se svog porekla i volim sve ljude”, rekla je pevačica.

Pitali smo Bajramijevu i da li ima neki zakazan nastup u Srbiji u narednom periodu.

“Nisam još ništa zakazala jer putujem u Ameriku, ali nadam se da će na kraju sve da bude kako treba”, rekla je Selma Bajrami.

Izvor: telegraf.rs