Ivan Marinković snimao ljude na letovanju, pa ih omalovažavao – “Nasukani kit od 20 godina i 200 kilograma” (VIDEO)

|

Bivši učesnik Zadruge, Ivan Marinković je sa verenicom Jelenom otišao u Egipat, ali umesto da zadrugar uživa u čarima ove prelepe destinacije, on je rešio da se ruga gostima koji se nalaze u istom hotelu kao i on.

Dok je Ivan ležao na ležaljci, rešio je da vidi kako je to kad si sa one druge strane kamere, jer je do sada uvek zarađivao ispred njih, pa je snimao jednu srećnu porodicu koja je uživala u bazenu.

– E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju – rekao je on, pa krenuo dalje sa opisima:

– Ovaj ovde je “prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro.

Malo je reći da su ovo njegovo ponašanje svi osudili, a ipak neki smatraju da je Ivan samo želeo da privuče pažnju na sebe.

“Kako te nije sramota, dno dna”, “On priča o porodici, a pojma nema šta je to”, “Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo”, “Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima”, “On je na odmoru i prati šta drugi rade, au”, neki su od oštrih komentara, a bilo je i onih koji su mišljenja da je ovo njegov smisao za humor.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs