Iva Grgurić pokazala kako održava savršenu liniju: Starleta vredno radi čučnjeve i sprema se za filmsku ulogu (FOTO)

|

Hrvatskoj starleti i pobednici Zadruge 3 Ivi Grgurić, nakon jednog mirnog perioda, konačno je krenulo u životu i otvorila su joj se mnoga vrata na različitim poljima, te sada ostvaruje ono što možda nikada nije ni zamišljala.

Ona je ubrzo nakon pobede u Zadruzi krenula sa radom na Red televiziji. Međutim, tu se izgleda nije pronašla, te je brzo izašla iz voditeljskih voda, a onda joj je najednom krenulo.

Osim brojnih ponuda koje dobija kako za reklame i za voditeljski posao, ona je skoro dobila ponudu od glumca i reditelja Mime Karadžića da glumi ni manje ni više nego u njegovom novom filmu, što je starletu jako obradovala, pa je vesti podelila sa pratiocima. Iva je takođe bila gost na svadbi Mihajla Šaulića, sina legendarnog Šabana.

Ivinom savršeno zategnutom telu dive se i momci i žene, ali do takve linije nije lako doći, što dokazuje i jedan starletin snimak iz teretane. Naime, na snimku možemo videti Ivu u sportskoj varijanti, u dvodelnoj opremi sa topom kao gornjim delom i helankama u donjem, kako radi čučnjeve na jednoj nozi.

Starleta jako vodi računa o svom izgledu i liniji po kojoj je prepoznatljiva. Figuru nije nikad bolju imala, te je jasno da će bar estetski u Miminom filmu zablistati, a kako će se snaći kao glumica ostaje nam da vidimo.

Izvor: kurir.rs