Ispovest Anastasije Ražnatović o životu i karijeri: Ne želim da budem Ceca, neću snimiti duet sa majkom

|

Pevačica Anastasija Ražnatović u velikoj ispovesti otkrila je dosta detalja iz svog privatnog i poslovnog života. Osvrnula se i na odnos sa snajom i bratom, kao i na svoju emotivnu vezu.

“Ja se ponosim svojom majkom, ali koliko je lepo u neku ruku, toliko i nije. Neki ljudi ne razumeju da ja ne želim da budem ona, želim da gradim svoje lično ime i dam svoj pečat svemu tome. Ovo je neki žanr muzike koji ja privatno volim, pa sam zato krenula tim putem. Ona jeste naša najveća zvezda, ali ne želim da jurim za njenim uspehom. Volim ovo što radim i trudim se da dam celu sebe”, kaže Anastasija, pa otkriva da li će snimiti duet sa Cecom:

“To ne! Ne želim da ispadne da ja želim nešto da uradim preko nje, bez obzira što je ona moja majka. Nikada nisam imala duete, baš iz tog razloga, htela sam sama da pravim svoj put u ovom poslu”, objasnila je pevačica u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Takođe, osvrnula se i na odnos sa snajom i bratom, te je demantovala glasine da nisu u dobrim odnosima.

“Veljkov i moj odnos je super, kao i uvek. Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen”, rekla je Anastasija.

Izvor: kurir.rs