“Ima sedmogodišnju ćerku, još joj nismo rekli da ga nema” – Reči bake Milana koji je nastradao u Kruševcu kidaju dušu

|

“Babino zlato. Pamtiću ga kao poslušnog, vrednog i uvek nasmejanog unuka. Iza sebe je ostavio devojčicu od samo sedam godina”, započinje potresnu ispovest Radunka M., baka mladića Milana M. (29) koji je noćas oko sat iza ponoći izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Kruševcu.

Sve se dogodilo kada je, dok je vozio “ford fokus”, na raskrsnici sa ulicom Zlatka Ognjanovića u Kruševcu skretao ulevo sudarivši se sa “audijem” koji se kretao pravo. Do direktnog sudara je došlo najverovatnije zbog nepažnje, a verovatno i brzine jer u tom delu gde su se sudarili, ulica iz duplih traka prelazi u magistralni put. Tri osobe preminule su na licu mesta, a vozač “audija” je zadobio lakše povrede.

Milanova baka ne može da poveruje da više nema njenog unuka, te ne zna kako će dalje bez njega.

“Išao je sa dva druga iz grada ka kući i eto šta mu se desilo. Velika tragedija, imao je velike planove za budućnost. Ima ženu i ćerku od samo sedam godina kojoj još ništa nismo ni rekli”, kaže neutešna baka.

Navodi i da je Milan uvek bio spreman svima da pomogne.

“Unuk za poželeti, sve najlepše imam da kažem za njega. Radio je kao automehaničar u jednoj firmi u Kruševcu. Moramo da budemo jaki zbog njegove ćerke”, kaže Radunka.

Baka nastradalog Milana priseća se dana kada ga je poslednji put videla, samo dan pre nesreće.

“Bio je srećan i nasmejan. Došao je kod mene, poljubio me i rekao: ‘Volim te baba'”, priča kroz suze baka Radunka.

Saobraćajna nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na Bruskom putu. Vozač iz drugog auta je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Kruševcu. Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač “audija” udario u automobil marke “ford”. Prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara. Od siline udarca “ford” se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Izvor: blic.rs