Haos u srpskoj školi zbog kravate: Prvačić se doterao, a učiteljica mu rekla nešto šokantno – Nije birala reči

|

Kravata na jednom đaku prvaku u Srbiji izazvala je, pomalo bizarnu reakciju učiteljice iz boravka. Celu situaciju podelila je mama učenika na svom Tviter nalogu.

Naime, ovaj dečak se, kako njegova majka kaže, sav ponosan obukao za školu i rešio da stavi i dečiju kravatu – na čičak traku. Roditelji su odobrili odluku svog deteta, ne videći ništa sporno u tome.

“Dozvolili smo mu, nismo videli problem”, rekla je majka opisujući događaj.

Međutim, učiteljica u boravku nije bila oduševljena time, a razlog zbog kojeg mu je “zabranila” da nosi kravatu bio je krajnje bizaran.

“Kad sam došla po njega rečeno mi je da mu ubuduće kravata neće biti dozvoljena, jer neko može da ga zadavi”, napisala je ova žena, vidno šokirana događajem.

Nakon opaske, majka se, kako sama navodi, zapitala gde to ona vodi svoje dete i sa čime se ta učiteljica do sada susretala kada kravatu zabranjuje iz tog razloga.

“I sad se ja razmišljam, pošto mi dete nije problematično i lepo se slaže uglavnom sa svima, gde ja to njega šaljem”, pita se majka prvaka.

Ipak, ona je svom sinu objasnila da kravatu više neće moći da nosi u školu, a tokom razgovora dečak joj je otkrio nešto što ju je ponovo šokiralo.

“Kasnije sam razgovarala sa detetom da mu objasnim da nećemo više kravate nositi u školu… E tad je on meni rekao šta je ona rekla i to je ono isto što i meni “Zašto nosiš kravatu, neko ćete zadaviti”, napisala je.

Ispod njene objave ređali su se komentari korisnika koji su takođe bili neprijatno iznenađeni izjavom učiteljice, jedan od njih upitao je majku “Da li je potreban oružani list za kravatu?!”. Ipak iako su se neki slagali sa konstatacijom da je kravata opasna, smatraju da je ova učiteljica mogla da skrene pažnju na drugačiji način, a ne tim rečima.

Izvor: espreso.co.rs